Casserres Femení

El Casserres endossa deu gols al Vallirana per allunyar-se de la zona calenta (1-10)

El Casserres endossa deu gols al Vallirana per allunyar-se de la zona calenta (1-10)
Cristina Rial va celebrar el seu partit 200 amb la samarreta del Casserres. CEDIDA

Victòria plàcida del Molles Malé Casserres a la pista del Vallirana. Les casserrenques van dominar el partit en tot moment, però no va ser fins a la segona meitat que va sentenciar el partit amb un vendaval de gols. L’equip va arribar al descans amb avantatge, 1 a 3, i va ensorrar el rival a la represa amb set gols més per col·locar el definitiu 1 a 10 en el marcador.

A la primera meitat, un gol de Jeni Serralvo i dos de Cristina Rial van obrir la llauna pel Casserres, però abans del descans Aroa Garcia va retallar distàncies pel Vallirana. A la represa, Serralvo, amb dos gols més, i Rial, amb un altre, culminarien els seus hat-tricks. També van marcar Cèlia Guixé -per partida doble-, Marta Navarro i Marta Guirado. Cristina Rial, per cert, va disputar el seu partit 200 amb la samarreta del Casserres i ho va fer per la porta gran, marcant tres dianes. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres suma 16 punts i s’allunya de la zona de descens. El tall el marca precisament el Vallirana, que és avant-penúltim amb 7 punts, 9 menys que les casserrenques. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada les noies de Xavier Parcerisa jugaran a la Llangotera contra el FS Castelldefels, que és onzè i suma 8 punts. Una victòria contra el Castelldefels posaria encara més terra pel mig respecte els equips que el Casserres té per sota. +PROPERA JORNADA

Cristina Rial FS Casserres Molles Malé FS Casserres set19

Comentaris