Puig-reig

El FS Puig-reig cau golejat sorprenentment a la pista del cuer (8-1)

El FS Puig-reig cau golejat sorprenentment a la pista del cuer (8-1)
Imatge d'arxiu. LÍDIA LÓPEZ

Nova derrota del Puig-reig fora de casa que confirma les dues cares de l’equip aquesta temporada. Com a locals, els berguedans es mantenen invictes -han guanyat sis partits i n’han empatat un-; però lluny de Puig-reig, les coses canvien radicalment i l’equip només ha guanyat un dels set compromisos que ha disputat. Aquesta setmana, a priori, semblava un bon escenari per trencar la dinàmica: el Puig-reig visitava la pista del cuer, el Santpedor, però els fantasmes dels desplaçaments han tornat a aparèixer i l’equip ha estat molt lluny de guanyar el partit (8-1).

La primera part dels de Puig-reig va ser molt fluixa. L’equip no va posar intensitat en el joc i va cedir el control del partit als locals. En aquest escenari, el Santpedor va aprofitar les errades defensives del Puig-reig per fer tres gols en els primers compassos de partit. Abans del descans, David Molina va retallar distàncies i obria una escletxa d’esperança per consumar la remuntada a la segona part.

Però diumenge no era el dia. L’equip va millorar substancialment el seu joc, però el Santpedor seguia molt còmode sobre la pista i creava perill. I a força de provar-ho va fer el quart gol, al 5 de la segona. El Puig-reig ho va seguir intentant però la remuntada era gairebé missió impossible. I precisament aquesta precipitació a l’hora de buscar el gol va ser el que va acabar condemnant l’equip: el Santpedor va aprofitar quatre errades defensives del Puig-reig en els darrers compassos de partit per fer quatre gols més i deixar el partit vist per sentència. Més info

Amb aquest resultat -la gran sorpresa de la jornada-, el Puig-reig es queda a la sisena posició, amb 21 punts, i veu com els equips que té per davant s’escapen. Matadepera i Navàs tenen un partit pendent per disputar però ja han superat els berguedans a la classificació. La taula sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent la competició reposa. La propera jornada serà l’inici de la segona volta però no es disputarà fins el 9 i 10 de febrer. El Puig-reig visitarà la pista del Castellbisbal, que és 12è, amb 10 punts i té la necessitat de sumar per escapar-se de la zona calenta de la classificació. +PROPERA JORNADA

Futbol sala futsal Puig-reig Segona Catalana set21

Comentaris