Casserres Femení

La primera victòria del femení del FS Casserres haurà d’esperar (6-3)

La primera victòria del femení del FS Casserres haurà d’esperar (6-3)

Segona derrota de la temporada del primer equip femení del FS Casserres. Les noies que dirigeix Xavier Parcerisa han fet un partit correcte a la pista de l’Atlètic La Palma, però han acabat perdent per 6 a 3 i cedint els punts, per culpa d’un minut i mig fatídic a l’equador de la segona meitat.

Les locals van posar el 2 a 0 al marcador a l’inici del partit amb dues jugades aïllades, però una diana de Jeni Serralvo abans del descans i una altra de Cristina Borrego a l’inici de la segona part van restablir la igualada. A l’equador de la segona meitat les locals van tornar-se a avançar i, a partir d’aquí, vindria la perdició casserrenca: en un minut i mig les jugadores berguedanes van encaixar tres gols més i van perdre les opcions d’esgarrapar algun punt de la pista barcelonina. Serralvo va maquillar el resultat en els darrers compassos amb un nou gol. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres segueix a la part baixa de la classificació. Encara no ha sumat cap punt dels sis que s’han disputat i és penúltim, amb tres gols marcats (els d’aquesta jornada) i 11 d’encaixats. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana, visita complicada al temple casserrenc. El C.E.T 10 es desplaça al Berguedà després d’estrenar-se en competició oficial amb victòria per 3 a 0 davant l’Hospitalet. +PROPERA JORNADA

FS Casserres Futbol sala Futbol Sala Femení futsal Primera Divisió Catalana set7

Comentaris