Montmajor FC

Un penal serveix al Montmajor per endolcir el millor moment de la temporada (0-1)

Un penal serveix al Montmajor per endolcir el millor moment de la temporada (0-1)
Jordi Cortizo, autor de l'únic gol del partit a Valls de Torroella. ALEIX CAMPRUBÍ

Tres punts d’or per al Montmajor. L’equip de Jordi Casas ha sumat a Valls de Torroella una nova victòria que serveix per encadenar sis jornades sense perdre, havent sumat 16 dels últims 18 punts en joc. Aquesta setmana els del Baix Berguedà van superar el Valls per un ajustat 0 a 1 en un partit molt feixuc on els locals van exercir una dura defensa que va estar a punt de donar-los resultat.

A la primera meitat el Montmajor va pecar de poc intens. L’equip va sortir al camp amb la solidesa defensiva que ve protagonitzant en els darrers compromisos, però amb molta espessor de tres quarts de camp en amunt. Així, la primera meitat va acabar amb el 0 a 0 inicial i amb molt poques ocasions de gol, tant en una com una altra banda del camp.

A la represa els visitants van millorar notablement el seu joc atacant i això es va traduir en un augment de les ocasions de perill. L’equip del Berguedà es va acostar amb molt de perill a l’àrea atacant en un parell o tres d’ocasions, on la pilota va acabar passejant-se per la línia de gol o, fins i tot, tocant al pal. Ja a les acaballes, un penal clar sobre Marcel·lí Puigpiquer va ser transformat per Jordi Cortizo per fer el 0 a 1 que ja seria definitiu. Més info

Amb aquesta victòria, el Montmajor empata a 31 punts amb l’Alt Berguedà (4t), que aquesta setmana ha descansat, però es manté a la cinquena posició. Això sí, els de Jordi Casas augmenten la distància respecte els seus perseguidors: el Casserres (6è) és a 5 punts i l’Avià B i l’Olvan (7è i 8è), a 6. Per dalt, el Berga (3r) té 33 punts; el Castellnou (2n), 35; i el Navarcles (1r), 38. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquest diumenge vinent, dia de derbi al municipal de Montmajor. Els locals reben la visita de l’Olvan, que ve d’ensopegar a casa en un altre clàssic comarcal, contra el Casserres (1-2). +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana set21 Valls de Torroella

Comentaris