Futbol, UE Avià B

Un Avià B de mínims rasca un punt a Castellnou (1-1)

Un Avià B de mínims rasca un punt a Castellnou (1-1)
Un jugador de l'Avià controla una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Un punt d’or es va emportar l’Avià B al camp del Castellnou de Bages. L’equip es plantava al camp del segon amb moltes baixes i es va veure dominat durant pràcticament tot el partit, però els locals no van sentenciar el partit i els berguedans ho van aprofitar.

L’inici no feia presagiar res de positiu. Els bagencs es van avançar pocs minuts després del xiulet inicial, a través d’Alfredo Martínez (4′). La primera meitat dels blanc i blaus fou força discreta, i el Castellnou va tenir ocasions per eixamplar la diferència al llarg de tot el partit. Però no ho va fer, i el filial berguedà va aprofitar la porta oberta i va aconseguir l’empat a través de Marc Busquets (76′). La igualada va desorientar als locals, que encara van permetre alguna ocasió de gol a l’Avià, però el marcador no es va moure de l’empat a 1.

L’empat deixa al filial avianès a la setena posició de la taula, amb 25 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip espera retrobar-se amb la victòria en la visita del Navàs B, que és el tretzè classificat, amb tan sols 11 punts. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana set21 UE Avià ue avià b

Comentaris