Montmajor FC

El Montmajor s’estrena com a local amb una victòria treballada (2-1)

El Montmajor s’estrena com a local amb una victòria treballada (2-1)
Instants previs a l'inici del partit. CEDIDA

Primera victòria de la temporada pel Montmajor. Els del Baix Berguedà s’han imposat aquest cap de setmana al Valls de Torroella en la seva estrena oficial com a local. Els homes de Jordi Casas es van avançar ben aviat, amb una diana de Sergi Sala. A l’inici de la represa, el Valls va empatar el partit en una de les poques ocasions que va tenir. Al tram final del partit, però, Jordi Cortizo va tornar a avançar els locals i va col·locar el definitiu 2 a 1 en el marcador. Més info

Els gols

1-0. Sergi Sala (7′)

1-1. Aitor de la Cal (55′)

2-1. Jordi Cortizo (80′)

Amb aquest triomf, el Montmajor puja fins la cinquena posició, amb 4 punts. Els del Baix Berguedà comparteixen posició amb l’Olvan i el Casserres i tenen el líder, el Berga B, a només dos punts. La classificació sencera, AQUÍ

La setmana que ve, primer derbi de la temporada per al Montmajor, que visita el camp de l’Olvan. Els dos equips ja s’han enfrontat en pretemporada: va ser al partit de Festa Major de Montmajor i el resultat va ser d’1 a 1. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana set4 Valls de Torroella

Comentaris