Montmajor FC

Tres punts a pilota aturada (3-0)

Tres punts a pilota aturada (3-0)
El central Toni Alberich va ser determinant: va fer els tres gols del Montmajor. ALEIX CAMPRUBÍ

13 de 15. El Montmajor ha sumat aquest cap de setmana una nova victòria i ja encadena cinc jornades sense perdre. L’equip taronja ha guanyat els últims tres partits oficials i segueix sense perdre de vista els primers llocs de la classificació. Aquesta setmana els de Jordi Casas han vençut el Sant Pau de Manresa a casa per 3 a 0 en un partit menys plàcid del que deixa entreveure el marcador.

El guió del partit va ser bastant similar al de la setmana anterior, contra l’Avinyó. La primera meitat va ser molt travada: les ocasions van ser escasses i cap dels dos equips semblava estar del tot còmode sobre el terreny de joc. A la represa, el Montmajor va sortir força millor i va començar a fer mal per banda esquerra. L’equip va començar a acostar-se a la porteria rival i, en aquest escenari, van començar a sorgir les primeres accions de perill a pilota aturada. En una d’elles, al quart d’hora del segon temps, el central Toni Alberich va aprofitar una sèrie de rebots a l’interior de l’àrea per xutar a porteria i fer el primer gol del partit. Poc després, el mateix Alberich va rematar una falta lateral amb el cap per fer el segon gol. I en la darrera acció del partit, Alberich culminaria el seu hat-trick rematant un córner amb el peu, al segon pal. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor guanya una posició i ja és cinquè, amb 28 punts. Els del Baix Berguedà avancen l’Olvan, que aquesta setmana ha perdut un derbi contra l’Alt Berguedà i queda relegat en sisena posició, amb 25 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana l’equip montmajonenc jugarà al camp del nou cuer de la categoria, el Valls de Torroella. Els bagencs han empatat a un amb el Casserres aquest cap de setmana passat, però han vist com el Sant Llorenç els avançava a la classificació després de guanyar per golejada al Navàs B (6-1). +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana set20

Comentaris