Montmajor FC

Victòria clau per mirar amunt (2-0)

Victòria clau per mirar amunt (2-0)
Eric Fígols ha estrenat el seu particular caseller de gols aquest cap de setmana. ALEIX CAMPRUBÍ

Triomf important del Montmajor. Els homes de Jordi Casas van guanyar l’Avinyó, a casa, aquest cap de setmana passat en un partit que es va decidir a la segona meitat. Els locals no van tenir ni de bon tros un dels seus millors dies, però van mantenir la porteria a 0 i van poder matar el xoc en el tram final.

La primera meitat va ser poc vistosa. Les ocasions més clares van ser per als visitants i els locals van estar bastant imprecisos i precipitats a l’hora de jugar la pilota. A la represa, el Montmajor va despertar i va acostar-se amb més perill a la porteria rival. En aquest escenari, un penal provocat per Jordi Cortizo al minut 70 va ser transformat per Marcel·lí Puigpiquer per col·locar l’1 a 0 al marcador. Ja a les acaballes, Eric Fígols va marcar el seu primer gol aquesta temporada en finalitzar una pilota llançada a l’esquena dels defenses rivals. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor iguala a l’Olvan, que és cinquè, i té 25 punts. El conjunt taronja és sisè, amb els mateixos punts, i agafa distància respecte el Casserres (22pts) l’Avià B (21) i el mateix Avinyó (20). La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve el Montmajor torna a jugar com a local per encetar la segona meitat de la temporada. Els del Berguedà rebran la visita del Sant Pau de Manresa, que és onzè amb 13 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana set19

Comentaris