CE Berga B, Futbol

El Berga B s’imposa sense problemes al camp de la Balconada B (1-3)

El Berga B s’imposa sense problemes al camp de la Balconada B (1-3)
Un jugador del filial berguedà controla una pilota, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Sense grans problemes el filial del Berga es va imposar a domicili contra el segon equip de la Balconada, el passat cap de setmana. Els berguedans van dominar el partit en tot moment, tot i que van començar per darrere al marcador, i es van acabar imposant per 1 a 3.

L’equip va sortir intens, pressionant a dalt per forçar pèrdues a camp contrari, el que li permet un parell d’arribades, un xut de fora l’àrea de Toni que atura el porter i un u contra u amb poc angle que també para el porter. El refús d’un defensa d’aquesta jugada, precisament, es va convertir en la passada a l’espai que va habilitar a Yassine Hakar, qui va aprofitar un desentès de la defensa visitant per avançar a l’equip bagenc (25′). La Balconada pràcticament encara celebrava el gol quan Lluís Boixader va aconseguir la igualada a través d’una falta des de la frontal executada a la perfecció, que va entrar per tot l’escaire (27′). El ràpid empat impulsa al Berga a recuperar el control del partit i té alguna altra oportunitat de marcar abans del descans.

Els blanc i vermells segueixen dominant a la segona part, i aconsegueix ocasions, com una volea a la frontal de Boixader que no troba porteria, fins que en una falta penjada Marc Ribera avança als visitants, a través d’una rematada de cap en solitari (68′). Anant per davant, l’equip està més tranquil i no concedeix ocasions clares, fins que al final Toni guanya una pilota llarga a l’esquena de la defensa, i cedeix al segon pal perquè Berhanu Solsona posi l’1 a 3 definitiu (89′).

El filial suma la desena victòria de la temporada, per tres empats i dues derrotes, el que li atorga 33 punts que el situen a la tercera plaça de la classificació. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest cap de setmana vinent el Berga tindrà una autèntica prova de foc en un gran duel de la part alta, ja que s’enfrontarà a un rival directe com és el Castellnou, que és segon amb 35 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B Quarta Catalana set21

Comentaris