CE Berga B, Futbol

El Berga B pateix però acaba golejant al Casserres (4-1)

El Berga B pateix però acaba golejant al Casserres (4-1)
El Berga B celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga B s’ha retrobat amb la victòria després d’encaixar una derrota i un empat en els darrers partits. L’equip va guanyar per primer cop un derbi aquesta temporada, imposant-se per 4 gols a 1 contra el Casserres, en un partit ple d’alt i baixos, que no va sentenciar fins al final, tot i jugar amb un home més.

I l’inici va ser més aviat alt que baix, ja que amb 5 minuts els locals van posar un 2 a 0 que encarrilava molt el partit pel filial, a través de Marcel Carrera (1′) i Berhanu Solsona (6′). Lluny d’això, el Casserres va reaccionar ràpidament quan Sergi Figuls va aprofitar el refús del porter després d’una falta per escurçar diferències (18′).

L’expulsió de Quim Escalé (38′) semblava deixar el partit mort, però ja a la segona meitat l’absència d’un jugador no es va notar especialment en uns casserrencs que van tenir diverses ocasions, dues de les quals molt clares, però van errar. Els berguedans van aconseguir alguna arribada, però amb poc perill més enllà d’una pilota al pal. No va ser al tram fins al final quan van resoldre el partit, amb la diana de Lluís Boixader (78′), mentre que Àlex Rodríguez va posar el definitiu 4 a 1 (90′).

El resultat d’aquest nou derbi manté al Berga a la tercera posició, amb 19 punts, per bé que té un partit pendent que podria retornar a l’equip al capdamunt de la taula. El Casserres baixa fins a la desena posició, amb 8 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

A la jornada vinent, el Berga jugarà un nou derbi en la visita al camp del Montmajor, que és sisè amb 15 punts, mentre el Casserres rebrà a la Balconada B, novè amb 11. +PROPERA JORNADA.

Berga Berga B CE Berga CE BERGA B Quarta Catalana set12

Comentaris