Montmajor FC

Un Montmajor pràctic goleja la Balconada a domicili (0-3)

Un Montmajor pràctic goleja la Balconada a domicili (0-3)

El Montmajor recupera el camí de la victòria, després de dues jornades sense sumar. Diumenge l’equip del Baix Berguedà va superar la Balconada en un partit molt menys plàcid del que diu el marcador. Des de bon principi, l’equip manresà va aplicar un joc dur i intens que deixava entreveure que el partit seria una guerra física entre tots dos.

La Balconada va gaudir de tímides aproximacions a l’inici, però el Montmajor va ser més letal i es va avançar pràcticament en la primera ocasió que va tenir dins l’àrea. Arnau Gelinne va fer-se un lloc entre els defenses i van col·locar la pilota lluny de l’abast del porter. A partir d’aquí, el Montmajor va millorar en posicionament sobre el camp i la Balconada va anar perdent força en atac. El partit era d’anades i tornades constants i de molts xocs al mig del camp, i això va beneficiar clarament els visitants que van estar força còmodes en defensa en tot moment. A més, a les acaballes del primer temps, Toni Alberich va rematar amb el cap una falta servida des de molt lluny per fer el 2 a 0.

El 2 a 0 donava certa tranquil·litat al Montmajor per encarar la segona meitat i l’equip va saber-ho gestionar. Amb pocs efectius a la banqueta, els de Jordi Casas es van limitar a l’aspecte defensiu i la Balconada es va veure obligada a generar joc. En aquest escenari, la segona meitat no va tenir massa ocasions. Per a la Balconada, només faltes properes a la frontal de l’àrea que en la majoria de casos van anar massa altes. Per al Montmajor, contracops perillosos que, o bé van quedar invalidats per fora de joc o bé van ser desaprofitats. Però en una d’aquestes sortides, els del Berguedà van sentenciar: va ser novament Gelinne, que culminava un bon partit en rematar amb el cap una bona passada de Casas.

Amb aquest resultat, el Montmajor s’apropa als equips que té davant i suma 18 punts. Els berguedans són a un punt d’Alt Berguedà i Olvan (19), a 2 de l’Avinyó i a 4 del Berga B. La classificació sencera, AQUÍ.

I la propera jornada, el Montmajor afronta un partit clau per estrènyer encara més la part alta o bé per perdre pistonada dels equips de dalt. Rep la visita del líder de la categoria, el Castellnou, que suma 28 punts i fa sis jornades que suma de tres en tres. De fet, els bagencs només han perdut contra el Berga B i han cedit un empat contra el filial del Navàs. +PROPERA JORNADA

Balconada Futbol Montmajor Quarta Catalana set14

Comentaris