Casserres CF, CE Olvan

El Casserres s’endú un derbi intens a Olvan (1-2)

El Casserres s’endú un derbi intens a Olvan (1-2)
Sergi Serra, en un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Triomf de prestigi del Casserres a Olvan. Els d’Oriol Trasserra s’han endut el derbi comarcal a Olvan gràcies a un autèntic golàs d’Oriol Riba a la segona meitat. Els casserrencs van avançar-se en el marcador a l’inici de la represa, però van veure com l’Olvan empatava en un gol de falta. Poc després, el gol de Riba va arribar per trencar els millors minuts de l’Olvan i va ser suficient per sumar tres punts que fan pujar el Casserres fins el 6è lloc.

La primera part va ser força apagada. Cap dels dos equips va tenir el control del partit a causa, en gran mesura, de l’estat del terreny de joc. Amb tot, Olvan i Casserres van gaudir d’un parell d’ocasions clares per obrir la llauna.

A la represa, el Casserres va sortir millor i va aprofitar una errada dels locals per robar la pilota i provocar un penal clar. En la mateixa jugada del penal, ‘Luisi’ (Olvan) i Quim Escalé (Casserres) van ser expulsats per una discussió. Lluís Rosell va transformar des dels onze metres per avançar el Casserres. Amb el gol, l’Olvan va millorar i va aconseguir el premi de l’empat, en un gran xut de falta des de la frontal d’Octavi Casasampere. A partir d’aquí, l’Olvan va créixer i semblava tenir el gol a prop, però un gran xut des de mitja distància d’Oriol Riba va dictar sentència a favor dels casserrencs. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres avança dues posicions a la classificació i supera el propi Olvan i l’Avià B. El conjunt que dirigeix Oriol Trasserra és ara mateix 6è, amb 26 punts, mentre que l’Avià B i l’Olvan són 7è i 8è, respectivament, amb 25 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, dos derbis comarcals. El Casserres rebrà la visita de l’Alt Berguedà, que aquesta setmana ha descansat i és quart, amb 31 punts. I l’Olvan es desplaça al camp del Montmajor, que encadena sis jornades sense perdre i és cinquè, també amb 31 punts. +PROPERA JORNADA

Berguedà Casserres derbi Olvan Quarta Catalana set21

Comentaris