Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig recull els fruits (4-0)

El Puig-reig recull els fruits (4-0)
Miki López, autor d'un hat-trick, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de diversos gerros d’aigua freda, el Puig-reig ha trobat el premi a l’esforç i el treball encadenant dues victòries consecutives, que li serveixen trencar amb la mala dinàmica de resultats. Aquest cap de setmana ha golejat al Castellbell i Vilar per 4 a 0, en un partit clarament dominat pels locals i amb un hat-trick de Miki López.

Els dos gols de Miki van posar un avantatge només de començar (4′, 6′), donant una renda als berguedans que els va atorgar la tranquil·litat per portar la batuta ofensivament i seguir ben ordenats en defensa. Abans de la mitja hora de joc Arnau Ribera va ampliar el marcador (26′) i, poc després, Miki va aconseguir el seu hat-trick particular que posava la golejada de 4 a 0 (35′). A partir d’aquí, l’equip va seguir dominant encara amb més claredat un partit que no va tenir gaire més història, contra un rival que va generar ben poc perill a la porteria puigreigenca.

Els verd i vermells segueixen desens a la classificació, ara amb 27 punts, havent encadenat aquestes dues victòries consecutives. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara el derbi contra el Gironella, que afrontaran sense pressió i sense res a perdre, amb l’objectiu de competir com en les darreres jornades. Els gironellencs són segons classificats, amb 45 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set21 Tercera Catalana

Comentaris