Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga oposa poca resistència a Sant Fruitós (69-55)

El Bàsquet Berga oposa poca resistència a Sant Fruitós (69-55)
Correia lluita per una pilota. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova derrota del Bàsquet Berga, aquest cop en la visita a la pista del Sant Fruitós, per un clar 69 a 55. Tot i que el passat cap de setmana era la jornada de descans que separava la primera de la segona volta, els berguedans van jugar aquest partit avançar de la jornada 16, corresponent al cap de setmana del 17 de febrer.

L’equip va anar per darrere pràcticament des de l’inici. El primer parcial va acabar 18 a 12, mentre que els bagencs van aprofitar el segon per eixamplar una diferència que va arribar ja als 15 punts, 39 a 24 al descans. Els de negre no es van rendir, i van aconseguir un bon inici de la represa que els va acostar a 10 punts, però al tram final els locals van recuperar la distància per posar el 34 a 50. A l’inici del darrer quart, el Berga va fer el darrer intent de posar-se dins del partit, acostant-se a 11, però al cap d’uns minuts el Sant Fruitós va tornar a posar tota la carn a la graella per mantenir i eixamplar el marge, fins al definitiu 69 a 55.

Ja són 8 les derrotes per als homes de negre aquesta temporada, que amb tan sols 5 victòries se situen a la vuitena plaça de la classificació – amb un partit més. L’equip prepara ara la visita al CEB Sant Jordi d’aquest cap de setmana, un rival directe, ja que és desè, també amb 5 victòries, i amb 7 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set21

Comentaris