Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig trenca la mala dinàmica de resultats golejant al Sant Pere Nord (1-4)

El Puig-reig trenca la mala dinàmica de resultats golejant al Sant Pere Nord (1-4)
El Puig-reig celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Després de tres derrotes consecutives, el Puig-reig ha fet bona la seva millora defensiva i ha aconseguit la primera victòria de l’any. Els berguedans es van imposar al camp del Sant Pere Nord amb un partit treballat i seriós, que va acabar 1 a 4.

Els puigreigencs van portar el tempo del partit amb valentia durant pràcticament els 90 minuts, en un camp complicat. El gol ràpid dels locals, obra de Jesús Exposito (4′), no va desanimar a un equip motivat i confiat. El conjunt va seguir treballant amb calma, i amb dues dianes de Miki López va capgirar el partit abans del descans (27′, 44′). A la segona part, el Puig-reig fort en totes les línies va seguir seriós, tot i la intensitat del rival. Altra vegada, dues grans jugades de Miki es van transformar en un gol en pròpia porteria de Fernando Rufian (87′) i el seu hat-trick particular (89′).

La victòria manté a l’equip en desena posició, ara amb 24 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent l’equip rebrà al Castellbell i Vilar, un rival – a priori – assequible, ja que és el catorzè classificat amb 17 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set20 Tercera Catalana

Comentaris