Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig escenifica el canvi de dinàmica amb una gran golejada (6-0)

El Puig-reig escenifica el canvi de dinàmica amb una gran golejada (6-0)
Marià Casals celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Puig-reig ja ha deixat enrere la mala sort de cara a gol. L’equip ha trencat una dinàmica negativa gràcies al treball, la motivació i la confiança, i segueix sumant punts importants. Aquest cap de setmana, golejada de 6 a 0 en la visita del Fruitosenc.

L’inici del partit va estar lleugerament més igualat, ja que si bé un gol en pròpia meta de Àlex Piedra, a xut de Marià Casals, va avançar als locals de seguida (4′), no va ser fins al segon gol, obra de Xavi València (18′), quan van poder imposar el seu joc i controlar l’enfrontament, transformant la majoria d’ocasions que van tenir. Abans d’arribar al descans, Marià (39′) i Miki López (41′) augmentaren la diferència, mentre que tan sols de reprendre’s el partit Miki va fer la maneta (48′). Els verd i vermells van seguir ordenats al llarg de tot el partit i, just abans d’acabar, va ser Martí Montaña (87′) qui tancà la golejada de 6 a 0.

Els tres punts serveixen al Puig-reig per pujar fins a la setena posició, amb 21. La classificació sencera, AQUÍ.

Els puigreigencs esperen mantenir la bona ratxa, passat el pont, quan visitaran el camp del Navàs, que és tretzè amb 14 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set14 Tercera Catalana

Comentaris