General

Entre Rivals i l’Aquí Berguedà retransmetran en directe el sorteig de grups del torneig casteller de futbol 2019

Entre Rivals i l’Aquí Berguedà retransmetran en directe el sorteig de grups del torneig casteller de futbol 2019

S’acosta el torneig casteller de futbol48 equips en representació de les colles castelleres d’arreu del país seran a Berga el cap de setmana del 23 i 24 de febrer per disputar el tradicional torneig de futbol. Abans, però, un sorteig dissenyarà els enquadraments de la primera fase de la competició. Serà aquest proper dissabte, dia 2 de febrer, a les 12 del migdia, i en directe a través dels canals de Facebook d’Entre Rivals i l’Aquí Berguedà.

El sorteig es farà al Cine Catalunya, serà conduït pels periodistes d’Entre Rivals i es podrà presenciar en viu a la mateixa sala principal del cine o bé per internet (via Facebook Live). Hi haurà 8 caps de sèrie, que són les colles de mèrit que han entrat al sorteig per la via ràpida: Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Castellers de Cornellà, Castellers de Sabadell, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de la Sagrada Família, Capgrossos de Mataró i els amfitrions, els Castellers de Berga. A banda, 40 colles més completaran el bombo.

En total, hi haurà 16 grups de 3 equips cadascun. Els 8 caps de sèrie no es podran enfrontar entre ells a la fase de grups, de manera que quedaran enquadrats en grups diferents. Les altres 40 colles seran assignades en un dels 16 grups sense cap tipus de restricció.

Una competició itinerant que enguany s’atura a Berga

El torneig casteller de futbol se celebra cada any a una localitat diferent i, més enllà del resultat esportiu, s’hi viu un gran ambient entre les colles castelleres abans de començar la temporada. El torneig valora aquest bon ambient i és per això que també es dona un dels premis més importants: el de la millor afició.

Aquest any la competició -que arriba a la seva 18a edició- serà a Berga i és organitzada per la colla de la ciutat, els Castellers de Berga, i l’Ajuntament de Berga, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà.

Descobreix les 48 colles castelleres que seran al torneig casteller de futbol

Aquí Berguedà Entre Rivals Facebook Live torneig casteller de futbol

Comentaris