Futbol, CE Puig-reig

El Puig-reig domina i també goleja (4-1)

El Puig-reig domina i també goleja (4-1)
Miki Lopez, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBI

El Puig-reig ha aconseguit una treballada victòria aquest cap de setmana, contra el Matadepera B, per 4 gols a 1. El conjunt local no només ha dominat el partit, amb la pilota i la iniciativa del joc, sinó que ha tingut ocasions i força punteria, una de les facetes pendents d’aquesta temporada.

L’inici del partit ha sigut – pràcticament – immillorable. Gràcies a dues bones jugades per banda de Miki Lopez, Arnau Ribera (11′) i Martí Montañà (13′) han transformat dues dianes que donaven un agraït avantatge als locals. A la mitja hora de joc, però, Jorge Luis Pico ha aprofitat el refús d’una bona aturada del porter local per escurçat distàncies pel Matadepera (32′). A la represa, els verd i vermells segueixen per davant i sent superiors, però amb un avantatge insuficient per estar tranquils. Tot i això, no és fins al final del partit quan Joel Fonseca Jul (80′), amb una nova passada des del servei de banda de Miki Lopez, que a les 3 assistències a acabat sumant un gol (86′) que posava el 4 a 1 final.

La victòria, en el dia de la presentació dels equips del club, serveix als berguedans per pujar fins la vuitena posició, amb 13 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada l’equip visitarà el Viladecavalls, que és un rival directe, novè amb els mateixos 13 punts que el Puig-reig. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig puigreig set8

Comentaris