Muntanya

Roger Camprubí, segon sub-23 a la Duatló de Muntanya dels Pèlags

Roger Camprubí, segon sub-23 a la Duatló de Muntanya dels Pèlags
Podi sub-23 de la Duatló dels Pèlags. CEDIDA

Roger Camprubí segueix consolidant-se com una de les promeses esportives de la comarca. El jove berguedà ha colat el seu nom entre els primers classificats de la Duatló dels Pèlags, a Vilobí del Penedès. Camprubí va pujar al podi sub-23 de la prova, només per darrere de Pol Espinosa, que va ser 4t a la general absoluta i 1r de la categoria de menors de 23 anys.

L’atleta berguedà va creuar la línia d’arribada en vuitè lloc absolut, amb una marca d’1 hora, 33 minuts i 53 segons. El guanyador, Adrià Noguera Soldevila, va fer només 6 minuts menys que Camprubí (1:28:04). La 8a posició absoluta tenia un premi amagat per a l’atleta del Berguedà: el segon lloc en categoria sub-23. A banda de Pol Espinosa i el propi Camprubí, l’atleta del Lluçanès Ivan Martínez va completar el podi de la categoria.

La Duatló dels Pèlags va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 quilòmetres més de cursa a peu. Així doncs, un total de 30 quilòmetres de prova que combina dues disciplines: el trail i la bicicleta de muntanya.

WhatsApp Image 2019-01-23 at 16.50.17

duatló de muntanya Duatló dels Pèlags Roger Camprubí

Comentaris