Muntanya

Ivan Camps comença l’any amb bon peu i s’adjudica els 38km del Trail Rocacorba

Ivan Camps comença l’any amb bon peu i s’adjudica els 38km del Trail Rocacorba
Ivan Camps, durant la prova a la muntanya de Rocacorba. TRAIL ROCACORBA

Bon inici de 2019 del berguedà Ivan Camps. L’atleta de muntanya de llarga distància ha guanyat la marató del Trail Rocacorba, a Canet d’Adri (Gironès), amb un temps de 3 hores, 53 minuts i 9 segons. Camps va fer tota la cursa al ritme de Gerard Morales i Lluís Ruiz Oller, que van pujar a l’esglaó més alt del podi de la marató per equips.

En la marató individual, l’atleta de Berga es va imposar amb autoritat a José Antonio Pérez -segon, amb una marca de 4 hores, 3 minuts i 9 segons- i Isaac Riera -tercer, amb un temps de 4 hores, 5 minuts i 56 segons.

A l’arribada, Ivan Camps, Gerard Morales i Lluís Ruiz Oller van protagonitzar una de les imatges del cap de setmana, creuant la línia de meta agafats de la mà. El berguedà va pujar al primer lloc del podi en la marató individual i Morales i Ruiz van fer el mateix però en la modalitat per equips.

trailrocacorba8-19-1-285

Moment de l’arribada. JOAN FARRERÓS – TRAIL ROCACORBA

El Trail Rocacorba recorre boscos frondosos de la Vall de Llémena. La prova ressegueix la silueta de la muntanya de Rocacorba, amb l’emblemàtic santuari omnipresent damunt la roca.

Curses de muntanya Gironès Ivan Camps Trail Rocacorba

Comentaris