Atletisme

El Berguedà arrasa a la Pujada a la Seu Vella: Xavi Tomasa guanya i Roger Camprubí és segon

El Berguedà arrasa a la Pujada a la Seu Vella: Xavi Tomasa guanya i Roger Camprubí és segon
Tomasa i Camprubí, al primer i segon esglaó del podi, respectivament. XAVI TOMASA (FACEBOOK)

Gran actuació berguedana a la Pujada a la Seu Vella, de Lleida. La mítica prova, que enguany celebrava la seva 38a edició, va comptar amb un podi insòlitament berguedà: Xavi Tomasa es va endur la victòria de manera incontestable i Roger Camprubí va acabar segon, a poc més d’un minut, i el va acompanyar al podi. La tercera posició va ser per Alex Méndez.

La cursa es va desenvolupar sota la pluja. Tomasa va començar molt fort des dels primers quilòmetres i es va distanciar dels seus rivals en un terreny que afavoria les seves qualitats. En el tram final, el berguedà també va aconseguir el millor temps en la pujada final del carrer Cavallers. L’organització també cronometrava i premiava l’atleta que fes la pujada més ràpid, per tant, Tomasa va tenir doble reconeixement. Al final, bon temps sota la pluja: 33 minuts i 57 segons.

Per la seva banda, Roger Camprubí va arribar a un minut i cinc segons (35:02) i va pujar al segon esglaó del podi per davant d’Àlex Méndez, que va ser tercer amb una marca de 35 minuts i 25 segons.

Tomasa també guanya la Cursa de Nadal de Sant Vicenç de Castellet

No és l’única bona notícia del cap de setmana per a Xavi Tomasa. El dia abans, dissabte, l’atleta berguedà es va endur la Cursa de Nadal de Sant Vicenç de Castellet. Era la quarta vegada que hi participava i, fins ara, mai havia pogut guanyar. Per celebrar-ho, va trencar la cinta de l’arribada amb el seu fill, de pocs mesos, en braços. Una de les imatges de la setmana esportiva.

En aquesta mateixa cursa, els berguedans del JAB Pol Raich i Franc Espuña van ser segon i quart, respectivament.

48373141_10215620999065258_7501036047455748096_o

Pujada a la Seu Vella Roger Camprubí Xavi Tomasa

Comentaris