Muntanya

L’avianesa Maria Beringues guanya el campionat de Catalunya de curses de muntanya júnior

L’avianesa Maria Beringues guanya el campionat de Catalunya de curses de muntanya júnior

Gran cap de setmana per a Maria Beringues. L’avianesa s’ha proclamat campiona de Catalunya júnior de curses de muntanya a la 10a cursa de la Cameta Coixa, que s’ha disputat a Miravet, a la Ribera d’Ebre. Beringues va completar els 19,5 quilòmetres de prova en 2 hores, 28 minuts i 25 segons i, a banda d’imposar-se en categoria femenina, va fregar el top-20 de la general (va ser 22a).

La cursa va ser molt renyida. Les diferències entre Beringues i les seves perseguidores, Jana Aguilar i Marta Llagostera, eren mínimes fins ben bé els últims quilòmetres de prova. De fet, a tall d’exemple, totes tres van passar pel quilòmetre 12 en poc més d’un minut de diferència. Finalment, però, Beringues va ser la més ràpida i va creuar la línia d’arribada per sota de les dues hores i mitja. El segon esglaó del podi va ser per a Jana Aguilar, que va aturar el cronòmetre a les 2 hores i 32 minuts justos; i Marta Llagostera va completar els llocs de privilegi, a només 9 segons d’Aguilar.

A la general, Wifred Lladó va ser el primer classificat o, el que és el mateix, es va proclamar campió de Catalunya, amb un temps d’1 hora, 51 minuts i 31 segons. El segon lloc va ser per a Salomó Guinovart, que va creuar la línia d’arribada un minut i mig després que Lladó. Daniel Castillo va completar el podi amb un temps d’una hora, 54 minuts i 10 segons.

La classificació de la 10a cursa de la Cameta Coixa, en categoria júnior

Campionat de Catalunya la Cameta Coixa Maria Beringues

Comentaris