CE Puig-reig

Estrena agra a Puig-reig (1-3)

Estrena agra a Puig-reig (1-3)
Miki López, Arnau Massafret i Peti, la columna vertebral del Puig-reig un any més. CE PUIG-REIG (Twitter)

El Puig-reig ha ensopegat a casa contra el Sant Pere Nord en el primer partit de lliga (1-3). Miki López ha avançat els locals quan els aficionats pràcticament no s’havien ni assegut a la grada, però els vallesans han remuntat el partit i s’han endut els tres punts de Puig-reig. Un gol a la mitja hora de joc i dos més a la represa han confirmat la remuntada i han deixat amb les mans buides el conjunt dirigit un any més per Martí Casafont. Més info

Els gols

1-0. Miki López (1′)

1-1. Alberto Gázquez (26′)

1-2. Javier Castro (63′)

1-3. Javier Castro (69′)

La derrota deixa el Puig-reig en una 15a posició circumstancial. Els purreigtencs mantenen el caseller de punts a 0, però mantenen la resta d’equips de la categoria a prop, ja que només s’han disputat 3 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana que ve el Puig-reig disputarà el primer partit a domicili. Els de Martí Casafont jugaran al camp del Castellbell i el Vilar, un equip que arriba al grup 7 de Tercera Catalana aquesta temporada després de ser campió del grup 2 de Quarta el curs passat. +PROPERA JORNADA

3cat7 Futbol Martí Casafont Miki López Puig-reig Sant Pere Nord set1

Comentaris