Futbol, CE Berga

Segon empat consecutiu del Berga a casa (0-0)

Segon empat consecutiu del Berga a casa (0-0)
Sergi Ruiz lamenta una ocasió perduda pel Berga, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Berga encara no coneix la victòria aquest 2019. Després de l’empat a 2 contra la Sabadellenca a casa, els de Joan Prat han tornat a firmar les taules, aquest cop a 0, en la visita del Ripollet. L’equip té ara 4 punts de marge, però en podria tenir tan sols 1 si la Gramanet guanyés el seu partit ajornat.

La primera part va tenir ben poca història. El Berga va tenir una mica més la pilota, però tampoc aconseguia generar perill clar. Porcel va aturar una falta picada pel Ripollet als primers compassos de partit, i sols un xut de falta de Noguera a la mitja hora va obligar a intervenir al porter visitant.

Igual que contra la Sabadellenca, els blanc i vermells van sortir amb una altra cara a la represa. L’equip va aconseguir finalitzar diverses jugades, com un bon xut de Carreras d’excursió a l’àrea rival, que es va topar amb el pal, i una altra rematada de Noguera que va aturar el porter rival. El pas dels minuts torna a alentir el partit, i cap dels conjunts crea perill, amb una defensa local que aturava els contracops per les bandes dels visitants. El Ripollet gairebé va aconseguir un gol olímpic, però un jugador de l’equip la va treure sense voler. Al final, el Berga va intentar buscar el gol, a la desesperada, mentre el Ripollet es dedicava a defensar i conformar-se amb l’empat.

Els de Joan Prat segueixen líders del grup 4 de Segona catalana, ara amb 37 punts, a 4 del segon, la Gramanet – amb un partit menys per l’ajornament de la visita de Les Franqueses, a causa del mal estat del seu terreny de joc – i del tercer, el Parets. La classificació sencera, AQUÍ.

A la propera jornada, els berguedans buscaran aixecar el cap i respirar amb una victòria en la visita al Vic Riuprimer, que és sisè amb 29 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set20

Comentaris