C AT Gironella

El Calaf aconsegueix mantenir el Gironella a sis punts (1-1)

El Calaf aconsegueix mantenir el Gironella a sis punts (1-1)
El Calaf celebra un gol, la setmana passada, a Avià. ALEIX CAMPRUBÍ

Empat a un en el duel de la jornada a Tercera Catalana. S’enfrontaven els dos primers classificats, el Calaf i el Gironella, al municipal berguedà. Els locals van ser superiors en tot moment davant un líder que es va limitar a guardar la roba i mantenir l’ordre defensiu.

A la primera meitat, els gironellencs es van avançar amb un gol de penal de Pau Ragués. A partir d’aquí van tenir alguna ocasió per ampliar l’avantatge, però en un error en la sortida de pilota el Calaf va fer l’empat a un. El gol va ser pràcticament l’única aproximació dels anoiencs, a banda d’un xut molt llunyà que va picar al pal.

A la represa, el líder va seguir amb el plantejament conservador i el Gironella va tenir diverses ocasions clares per tornar-se a posar per davant. Malgrat tot, el desencert atacant i l’encert defensiu del Calaf van impedir més moviments al marcador i l’empat a 1 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Calaf aconsegueix el seu objectiu i manté el Gironella a sis punts. Els de l’Anoia són líders amb 48 punts, mentre que el Gironella és segon, amb 42. El líder, a més, és l’únic equip de la categoria que segueix imbatut: ha guanyat 15 compromisos, n’ha empatat 3 i no n’ha perdut ni un. Els gironellencs, en canvi, van perdre a Calaf i a Cardona a la primera volta i van empatar a Viladecavalls i al municipal de la Pirinaica, a banda de l’1 a 1 d’aquest cap de setmana. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquest cap de setmana, desplaçament enganyós per a l’Atlètic Gironella. Els homes de Xavi Díaz juguen al camp del Xup, que és el cuer de la categoria però juga sobre terra, i això pot posar problemes a un equip parit per tenir la pilota i masegar el rival a base de possessió. +PROPERA JORNADA 

Calaf Futbol Gironella set20 Tercera Catalana

Comentaris