Casserres Femení

La derrota que ningú esperava (3-4)

La derrota que ningú esperava (3-4)
La portera Queralt Matamala ha estat la jugadora més destacada del partit en clau local. ALBERT CODINA SOLER

Derrota sorprenent del Molles Malé FS Casserres a casa contra el Castelldefels. L’equip casserrenc tenia una oportunitat d’or per ampliar el coixí de punts respecte la zona del descens i acostar-se tímidament a les primeres posicions. A més, venia en bona dinàmica després de sembrar dues golejades i agafar confiança contra els dos últims classificats de la categoria. Però un partit molt gris va impedir el three in a row.

En termes generals, el partit de les locals va ser molt fluix davant un rival que es va mostrar molt intens en tot moment.  El Castelldefels es va avançar en els primers minuts de joc, però Jeni Serralvo va empatar el partit abans de l’equador del primer temps. A la represa, les visitants van fer tres gols en menys de deu minuts i podrien haver-ne fet més, si no fos per la gran actuació de la portera, Queralt Matamala, que va evitar la golejada. En els darrers minuts, les de Xavi Parcerisa van fer dos gols i van maquillar el resultat final (3-4). Més info

Amb aquesta derrota, el Casserres segueix amb 16 punts, a la vuitena posició, i trenca una bona dinàmica de dues victòries consecutives. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, duel contra un rival directe. Les casserrenques juguen a la pista del Pla de Llobregat, que té quatre punts més i és l’equip que hi ha just davant, a la setena posició. +PROPERA JORNADA

Casserres Castelldefels Futbol sala set20

Comentaris