Alt Berguedà

Nova golejada de l’Alt Berguedà (8-0)

Nova golejada de l’Alt Berguedà (8-0)
Carli, un dels artífexs del bon moment de l'Alt Berguedà, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Alt Berguedà rebia a el penúltim classificat de la lliga en l’últim partit de la primera volta, i ho va saldar amb un resultat contundent: 8 gols a 0. Des de l’inici, els de Xavi Ribera van anar a buscar el partit i, ben entrat el primer quart d’hora, Gerard Puig va obrir la llauna. Els locals van seguir buscant la porteria però el porter visitant va estar molt encertat i va treure nombroses ocasions -fins i tot, un penal a Oriol Cornelio-. El partit se’n va anar al descans amb el resultat ajustat d’1 gol a 0.

A la represa, els locals van seguir buscant porteria i de nou Gerard Puig va aconseguir el 2 a 0 amb un xut des de fora l’àrea. A partir d’aquí, els locals van ser una autèntica piconadora. Gerard Puig feia el seu particular hat-trick, amb un cop de cap. A la següent jugada, Martí Cardenas feia el 4 a 0 amb un bon xut a l’escaire. De nou un penal, que permetia a Carles Ortiz “Carli” fer el 5 a 0. Però el vendaval no acabava: les ocasions dels locals seguien arribant i en una d’elles “Carli” culminava el seu doblet particular. Joan Boixader “el Buffal” es sumava a la festa amb un bon xut creuat per fer el 7 a 0. I, per últim, Oriol Cornelio es treia l’espina del penal fallat i feia el 8 a 0. Més info

La bona dinàmica ofensiva i defensiva dels de Xavi Ribera permet a l’equip acumular, de nou, quatre victòries seguides amb molts gols a favor i pràcticament cap en contra. El balanç de la primera volta dels altberguedans és molt positiu, ja que els situa en quart lloc amb 28 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana rebran a l’Olvan, que es troba en cinquena posició amb 25 punts i, per tant, és un duel clau en la lluita per a les posicions més altes de la lliga. Per la seva banda, el Valls de Torroella finalitza la seva primera volta com a penúltim classificat amb 6 punts, sent l’equip menys golejador i el més golejat. Aquesta setmana jugaran a domicili amb el Casserres que es troba en setena posició amb 22 punts. +PROPERA JORNADA

WhatsApp Image 2019-01-16 at 11.46.56

CCR Alt Berguedà Futbol set19

Comentaris