Montmajor FC

El triomf menys brillant de l’any serveix per marxar de vacances a la part alta (2-3)

El triomf menys brillant de l’any serveix per marxar de vacances a la part alta (2-3)
Toni Alberich va fer el primer gol del Montmajor i va veure com li n'anul·laven un altre. ALEIX CAMPRUBÍ/ARXIU

Mal partit, bon resultat. El Montmajor se’n va de vacances amb una victòria important al camp del Navàs B, en un partit on l’equip no va brillar però va ser molt més efectiu que el rival. Els berguedans van fer una mala primera meitat però van arribar al descans amb empat a un gràcies a un gol a pilota aturada. A la segona l’equip va millorar després d’uns primers compassos dubitatius, es va avançar a les acaballes, va veure com li empataven en temps afegit, però va ser capaç de fer el 2 a 3 definitiu en la darrera acció del partit.

El Navàs B va fer mèrits per endur-se alguna cosa més. Els locals van tenir les millors ocasions a la primera meitat, tot i que l’àrbitre va anul·lar un gol al Montmajor per falta en un salt de cap de Toni Alberich. El mateix Alberich seria l’encarregat de fer l’empat a un, en rematar un córner, després del gol inicial dels navassencs.

A la segona, el Navàs B va tenir l’oportunitat d’avançar-se tot just començar, des del punt de penal, però va errar i això va esperonar el Montmajor, que va gaudir dels seus millors minuts. El domini visitant es va anar diluint i en el darrer tram de partit el Navàs va tornar a guanyar la pilota. Amb tot, en un contracop, Cortizo va vestir-se d’heroi i es va cuinar tot sol el millor gol de la tarda. Restaven pocs minuts, però el Navàs es va bolcar a l’atac i, després de fallar nombroses ocasions, va fer l’empat a 2, ja en temps afegit. Però pràcticament en la darrera acció del partit, una sortida en fals del porter, en un servei de banda llarg del Montmajor, va habilitar Jordi Casas perquè marqués el definitiu 2 a 3. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor escala fins la sisena posició i suma 22 punts, els mateixos que l’Alt Berguedà, que és cinquè, amb un partit menys. Per darrere, Casserres amb 21; i Avià B i Avinyó, amb 20. La classificació sencera, AQUÍ.

Ara, la competició s’atura unes setmanes. Tornant de Reis, el Montmajor jugarà dos partits consecutius com a local. El primer, contra l’Avinyó, tancarà la primera volta; i el segon, contra el Sant Pau, obrirà la segona part de la temporada. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Quarta Catalana set17

Comentaris