Futbol, CE Puig-reig

Un gol en el darrer sospir castiga a un Puig-reig seriós i treballador (1-0)

Un gol en el darrer sospir castiga a un Puig-reig seriós i treballador (1-0)
Miki López, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Un punt al camp de la Pirinaica era un bon resultat per al Puig-reig, però just abans del final del partit va arribar un gerro d’aigua freda. Un gran xut llunyà es colava per tot l’escaire per posar l’1 a 0 que significava la tercera derrota consecutiva del conjunt berguedà.

Conscients de la complexitat del camp de la Pirinaica, el Puig-reig va focalitzar el seu treball en la faceta defensiva, i ho va fer amb força encert. Va aconseguir que el conjunt local tingués el mínim d’ocasions possibles, amb l’ajuda de les aturades del porter Jofre. Tot i això, els verd i vermells, tirant de contracops, no van generar gaires ocasions, pràcticament cap de clara. Quan semblava que el pla havia funcionat força bé, i just quan la Piri s’havia quedat amb un home menys per l’expulsió amb vermella directa de Xavier Martos (88′), un gran xut de David Cabezas des de més enllà de la frontal va acabar entrant per tot l’escaire de la porteria berguedana (89′), posant l’1 a 0 final.

La jornada manté als puigreigencs a la desena posició de la taula, amb 21 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera cita del Puig-reig serà al camp del Sant Pere Nord, que és setè a la taula, amb 29 punts. + PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set19 Tercera Catalana

Comentaris