Futbol, CE Puig-reig

Valuós empat del Puig-reig en el complicat camp de Cardona (2-2)

Valuós empat del Puig-reig en el complicat camp de Cardona (2-2)
El golejador Marià Casals, en una imatge d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

Tot de cara se li va posar el partit al Puig-reig contra el Cardona en els primers minuts, però va acabar cedint l’empat a 2 en un partit que s’hauria pogut acabar decantat per qualsevol de les dues bandes. Tot i això, els verd i vermells aconsegueixen puntuar en un camp complicat contra un rival que, per a més inri, arribava després de 4 victòries consecutives.

Els gols dels visitants van arribar molt d’hora. Primer va ser Marià Casals, que va estrenar el marcador (6′), mentre que Esteve Montardit va anotar des de la frontal, aprofitant el refús d’un servei de córner (11′). Tot i el gran inici puigreigenc, el Cardona va retallar diferències gràcies a Ramon Aguayo (21′). Els locals cada cop dominaven més el partit, i a la segona meitat van anar a més, aconseguint l’empat de seguida, a través de Rafel Pérez (50′). Els locals van seguir disposant d’ocasions de gol fins al tram final, quan el Puig-reig va fer un darrer intent d’anar a buscar els tres punts, però ambdós conjunts es van haver de conformar amb les taules.

El punt serveix a l’equip per sumar-ne 18 i pujar fins a la novena plaça de la taula. La classificació sencera, AQUÍ.

Ara, els verd i vermells preparen la visita del Fruitosenc, que amb 12 punts ocupa la tretzena posició. +PROPERA JORNADA.

CE Puig-reig Puig-reig set13

Comentaris