UE Avià

L’Avià cau golejat contra un Calaf tan líder com efectiu (2-5)

Pau Tomàs es lamenta d'una acció. ALEIX CAMPRUBÍ

Vendaval de gols en el partit de la jornada a Tercera Catalana. La Unió Esportiva Avià rebia el líder, el Calaf, per tancar la primera volta, i els de l’Anoia van endur-se els tres punts en un partit on van mostrar-se extremadament efectius i van acabar golejant (2-5).

L’Avià va gaudir de nombroses ocasions per plantar cara i seguir viu fins al final. De fet, un gran gol de falta directa de Roger Verdaguer a la mitja hora de joc va contrarestar el gol inicial del líder. Però la reacció visitant va ser immediata, amb l’1 a 2 just després i l’1 a 3 abans del descans.

A la represa, el Calaf va fer el quart en els primers segons de joc, però un gol d’Eloi Soler al minut 60 va donar esperances als avianesos. Malgrat tot, el líder va tornar a respondre de forma letal, amb el cinquè gol pocs minuts després. A partir d’aquí, l’Avià va gaudir d’alguna ocasió per acostar-se en el marcador, però va estar desencertat i el 2 a 5 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Calaf segueix líder incontestable i encetarà la segona volta rebent el Gironella -segon- a domicili. L’Avià, en canvi, segueix tercer però encadena el tercer partit consecutiu sense guanyar i s’allunya del líder, que ja és a tretze punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, la primera de la segona volta, els homes de Joan Flores jugaran al camp de la Balconada, que és onzena amb 20 punts. +PROPERA JORNADA

Fotos del partit (Aleix Camprubí i Pont)