C AT Gironella

El Gironella goleja la Balconada i s’acosta una mica més al líder (4-0)

El Gironella goleja la Balconada i s’acosta una mica més al líder (4-0)

Victòria plàcida de l’Atlètic Gironella, que s’acosta com mai al líder de la categoria, el Calaf. Els de Xavi Díaz van encarrilar el triomf amb dos gols abans de la mitja hora de joc. El primer, de Wahid Rachdi; i el segon, al cap de pocs segons, de Manel Uribe. A l’inici de la represa, Josep Boatella a fet el tercer i, pocs minuts després, Toni Castaño ha culminat la golejada amb el quart. Més info

Amb aquests tres punts, els de Xavi Díaz es mantenen en una còmoda segona posició, a només un punt del líder, el Calaf, que aquesta setmana ha empatat al camp del Súria. Per darrere, el Sant Pere Nord segueix tercer, a tres punts del Gironella, i l’Avià quart, a quatre. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada el Gironella visita el camp del Cardona, que és cinquè amb 19 punts i també es postula com un dels aspirants a les places d’ascens o promoció. +PROPERA JORNADA

Balconada Futbol set10 Tercera Catalana

Comentaris