Futbol, CE Berga

Remuntada insuficient (2-2)

Noguera lluita per una pilota dividida. ALEIX CAMPRUBÍ

Ensopegada del Berga. El líder del grup de segona catalana va cedir un empat a 2 contra un rival de la zona baixa, la Sabadellenca. L’equip va haver de remuntar el 0 a 2 d’una primera part espessa, però no va aconseguir capgirar del tot el partit.

L’inici dels visitants va ser millor, amb més intensitat, concentració i bones i perilloses combinacions. Tant és així, que aconsegueixen avançar-se aviat a través d’un contracop finalitzat per Miguel Angel Rodríguez, esquivant el porter Peralta (16′). Semblava que el Berga feia un pas endavant arran del gol, fins i tot aconsegueix una clara oportunitat de gol quan un gran cop de taló de Bertrans habilita a Agus a l’espai, que supera el porter, però un defensa pràcticament sota pals evita la igualada. Lluny d’això, els locals segueixen espessos i amb dificultats per penetrar en la defensa d’un intens rival. La Sabadellenca eixampla diferències amb una diana de falta de Víctor Nicolás (36′), que deixa al Berga tocat fins al descans.

Els de Joan Prat surten a la segona part amb tres canvis i una altra cara, i aconsegueixen ser clarament superiors. Primer, Joanet avisa amb una bona jugada per la banda, que acaba amb una centrada enrere des de línia de fons, que desaprofita Agus pràcticament en línia de gol i, després, una pilota penjada des de la banda acaba als peus de Joan Noguera, que no perdona i retalla diferències amb un xut creuat (51′). La Sabadellenca, ja menys intensa, es dedica a aguantar el resultat, i el Berga ja trepitja més l’àrea rival, fins que Joanet recull una pilota a l’interior de l’àrea i, després d’un retall, aconsegueix una rematada amb l’esquerra que toca en un defensa i acaba al fons de la xarxa (75′).

Els blanc i vermells segueixen buscant el gol de la victòria, però tenen poques ocasions clares, com un xut de Yuti des de la frontal i una gran jugada de Noguera que entra des de la banda fins a la línia de fons, deixa habilitat a Sergi Ruiz a la frontal, però el xut toca en un defensa i surt fregant el pal. En els darrers minuts, el rival alenteix el partit com pot i, fins i tot, aconsegueix un 1 contra 1 amb poc angle que atura Peralta. Al final, un tímid xut de Ruiz després de diversos rebots és l’únic perill que crea un equip local que s’ha d’acabar conformant amb l’empat.

El punt permet al Berga sumar-ne 36 i mantenir la diferència entre Gramenet i Parets, ja que els dos rivals més directe també van empatar en el duel que els enfrontava. La classificació sencera, AQUÍ.

El conjunt berguedà buscarà refer-se el proper cap de setmana amb la visita del Ripollet, setè amb 27 punts. + PROPERA JORNADA.