UE Avià

El Puigcerdà no és rival per a un Avià que ja és tercer (0-5)

El Puigcerdà no és rival per a un Avià que ja és tercer (0-5)

Victòria còmoda de la Unió Esportiva Avià a la Cerdanya. Els homes de Joan Flores s’han imposat sense problemes al penúltim equip de la categoria, el Puigcerdà, per 0 a 5, i escalen posicions a la classificació.

El conjunt avianès es va avançar al quart d’hora de joc amb un bon gol d’Eloi Soler i va posar terra pel mig amb una diana de Sergi Vilalta, passada la mitja hora de joc. Poc després del primer gol, Roger Claret va fallar un penal, però el migcampista avianès podria refer-se de l’errada amb gols a la segona meitat A la represa, dos gols del propi Claret i una nova diana d’Eloi Soler van posar la cirereta del pastís a un partit plàcid en terres cerdanes. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià recupera la tercera posició. El Sant Pere Nord ha perdut a casa contra el Súria i perd dues posicions en benefici dels avianesos i el Cardona. Els de Flores segueixen a cinc punts del líder, el Calaf (32pts); a un del Gironella, que és segon; i dos per sobre de Cardona i Sant Pere Nord, que són quart i cinquè, respectivament. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada l’Avià rep la visita del San Lorenzo, un equip que ha anat clarament de menys a més aquesta temporada. Els vallesans només han deixat escapar punts al camp del Calaf (2-1) en els cinc últims compromisos que han disputat. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Puigcerdà set12 Tercera Catalana

Comentaris