CE Berga B, Futbol, UE Avià B

Just empat en el derbi de filials (1-1)

Just empat en el derbi de filials (1-1)
Protocol previ a l'inici del partit. CE BERGA

El derbi entre els dos filials berguedans que competeixen aquesta temporada es va saldar amb un repartiment de punts. Avià B i Berga B van empatar a 1 en un enfrontament intens i que es va igualar en la segona meitat.

El conjunt local va ser superior en la primera meitat, especialment en ganes i intensitat, plantant-se a camp contrari en certa facilitat, però sense profunditat. El Berga volia sortir jugant des de darrere, però cometia errades i perdia pilotes compromeses, que facilitaven alguna oportunitat de gol a l’Avià.

El Berga va sortir un punt per davant a la segona meitat i va aconseguir igualar el partit, en un segon temps amb diverses ocasions per barba. Els avianesos es van quedar amb un home menys per expulsió d’Eudald Simon (63′), i els visitants van aprofitar per avançar-se al marcador, amb un xut creuat de Toni Magem, que va botar just davant del porter i va acabar entrant fregant el pal (71′). Els blanc i vermells van seguir tenint ocasions, un 1 contra 1 anul·lat per fora de joc dubtós i una de Magem que atura el porter. En els darrers minuts, l’Avià fa una darrera ofensiva, collant a dalt per recuperar pilotes i aconseguir alguna ocasió. Després d’una errada, una recuperació a la frontal acaba a peus d’Arnau Pons, que es desfà del porter i aconsegueix el gol de la igualada (82′). Els dos equips busquen el gol de la victòria al final, i fins i tot el Berga l’aconsegueix, però és anul·lat per clar fora de joc.

El repartiment de punts manté al Berga a la tercera posició, amb 30 punts, i a l’Avià a la vuitena, amb 21. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent els avianesos rebran a la Banconada, desè amb 14 punts, mentre els de la capital descansaran, ja que havien de jugar contra el Vilomara, retirat de la competició. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Berga Berga B CE BERGA B set19 ue avià b

Comentaris