Futbol, Casserres CF, UE Avià B

Casserres i Avià B es parteixen el derbi (1-1)

Casserres i Avià B es parteixen el derbi (1-1)
Un partit d'aquesta temporada a Casserres. CEDIDA

Casserres i Avià s’han repartit el seu particular derbi d’aquest cap de setmana. D’una banda, perquè en la primera meitat els locals van ser clarament superiors i a la segona ho van ser els visitants i, d’altra banda, perquè els dos equips van firmar un gol per barba.

El Casserres va ser millor a la primera part gràcies a l’alta intensitat que imprimien els jugadors. A la mitja hora de joc, una errada en la sortida del porter visitant va deixar-ho tot de casa perquè Oriol Torras (27′) poses als casserrencs per davant. El partit es va capgirar a la segona meitat, amb el Casserres cada cop més aculat i el filial de l’Avià dominant i controlant el partit. Va costar i no va ser fins al tram final quan, després d’errar diverses ocasions clares, però els avianesos van materialitzar finalment el gol que posava l’empat definitiu, obra de Cesar Garcia (76′), quan va aprofitar un refús de la defensa que es va enverinar a causa del vent.

El repartiment de punts deixa a l’Avià a la vuitena posició, amb 11, mentre que el Casserres en suma 9 i puja fins a la novena. La classificació sencera, AQUÍ.

La setmana vinent segueixen els derbis interessants. Mentre l’Avià B rebrà al Montmajor, cinquè amb 18 punts, el Casserres visitarà el camp del Berga, ara mateix tercer en un quàdruple empat als quatre primers llocs amb 19 punts, però amb un partit pendent. + PROPERA JORNADA.

avià b Casserres casserres cf derbi Quarta Catalana set11 UE Avià ue avià b

Comentaris