CE Berga B, Futbol, CF Sant Salvador de Cercs

El Berga B s’adjudica un derbi contra el Sant Salvador emocionant fins al final (3-2)

El Berga B s’adjudica un derbi contra el Sant Salvador emocionant fins al final (3-2)
El Berga B celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El filial del Berga es va emportar el derbi contra el Sant Salvador, gràcies a un gol en els darrers instants que posava el 3 a 2. El partit va estar força igualat, però la balança es va decantar a favor dels locals.

La primera meitat va ser més aviat travada i amb poc joc. Les oportunitats van ser comptades: el Sant Jordi va fer un pal, mentre al Berga li van aturar un 1 contra 1, a més d’anul·lar-li un gol per fora de joc. La segona meitat va començar amb la diana de Gerard Camps (48′) que avançava als visitants. Al cap d’uns minuts, intercanvi de gols: Sergi Fernández va posar l’empat (59′), Kevin Ponce va recuperar l’avantatge pel Sant Salvador (65′) i, al cap de pocs segons, Toni Magem va fer l’empat a 2 (66′). El partit va seguir dividit, per bé que els locals generaven un xic més de perill. Abans d’arribar al descompte, els visitants no van refusar bé un servei de falta llunyana del Berga, el filial berguedà va tornar a penjar la pilota i, després de cert desconcert – i un possible fora de joc inclòs, Magem va quedar sol davant del porter i no li va tremolar la cama per situar el 3 a 2 (87′). El conjunt blanc i vermell es va dedicar a nedar i guardar la roba en els darrers minuts, tancat a darrere sense cedir ocasions.

El Berga acabarà l’any com a 3r classificat, amb 29 punts, els mateixos que el Navarcles, que és 2n. El Sant Salvador segueix dotzè, amb un total de 9 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

Al filial berguedà li espera un gran derbi tornant de festes, ja que visitarà l’Avià B, que és vuitè amb 20 punts, mentre que el Sant Salvador rebrà a la Balconada B, desè amb 20 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga B CE BERGA B derbi Quarta Catalana Sant Salvador Sant Salvador de Cercs set17

Comentaris