Bàsquet Berga femení, Bàsquet

El Bàsquet Berga femení enceta l’any amb mal peu (75-44)

El Bàsquet Berga femení enceta l’any amb mal peu (75-44)
Un partit d'aquesta temporada del Bàsquet Berga femení. CEDIDA

Contundent derrota del Bàsquet Berga femení en el seu retorn a l’activitat competitiva. L’equip va caure per 75 a 44 al camp de Vilanova del Camí, després d’uns primers 10 minuts que van deixar el duel pràcticament sentenciat.

El parcial inicial de 16 a 2 no augurava res de bo. L’equip va acabar el primer quart perdent de 21 punts, 13 a 24. En el segon va aconseguir frenar una mica l’ofensiva, plantant-se a descans 27 punts per sota, 52 a 25. En el tercer, el Berga intenta aguantar l’embranzida, però el Vilanova no fa més que seguir eixamplant la diferència i situa un contundent 69 a 32 al final del tercer temps. En el darrer, les visitants aconsegueixen maquillar lleugerament el marcador, deixant anotar tan sols 6 punts al rival, per acabar el partit 75 a 44.

Amb tan sols 2 victòries en 10 partits, l’equip se situa a la penúltima posició, la dotzena. La setmana vinent rebran al Catalana Occident Manresa, que és el setè classificat amb un balanç de 5 victòries per 5 derrotes. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet bàsquet berga femení basquet femeni Berga Femení set19

Comentaris