Casserres Femení B

El filial del Casserres trenca la mala ratxa i suma els tres punts a la pista del cuer (0-3)

El filial del Casserres trenca la mala ratxa i suma els tres punts a la pista del cuer (0-3)
Clàudia Boixader va destacar amb dos gols. ALBERT CODINA SOLER

El filial del FS Casserres trenca la mala ratxa de resultats que travessava des de principis de desembre. Les noies de Vicente Rodríguez han superat sense massa problemes el cuer de la categoria, el Castellbisbal, i s’han endut els tres punts després de tres jornades encadenant derrotes.

L’equip va sortir a la pista amb mentalitat guanyadora i, després d’un inici de partit força erràtic, al minut 10 Clàudia Boixader va obrir la llauna. A partir d’aquí, el partit es va desenvolupar a l’àrea del Castellbisbal, la qual cosa va dificultar la finalització de jugades a les casserrenques, ja que hi havia moltes jugadores rivals en pocs metres de joc. Amb tot, una nova diana de Boixader i una altra de Martina Vilà van sentenciar l’enfrontament. Més info

Amb aquest resultat, el FS Casserres és 8è, amb 14 punts, mentre que el Castellbisbal segueix sent el cuer i sense conèixer la victòria -només ha sumat un empat en el que portem de temporada-. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada les casserrenques reben la visita del Piera, que és 6è, amb 18 punts. Una hipotètica victòria seria un pas ferm per mirar cap amunt. +PROPERA JORNADA

Castellbisbal FS Casserres set19

Comentaris