Berga, Vòlei

El Vòlei Berga ratifica la bona ratxa amb pas ferm (3-0)

El Vòlei Berga ratifica la bona ratxa amb pas ferm (3-0)
El CEB Vòlei Berga a punt de rebre un servei. TONI MALÉ

Nova victòria del CEB Vòlei Berga aquest cap de setmana. L’equip es troba immers en una bona dinàmica de millora, bon joc i resultats, i ja encadena 3 victòries consecutives. En aquesta jornada l’equip va guanyar per un clar 3 a 0 (26-24/25-20/25-13) en la visita de l’Igualada Vòlei XP.

Els berguedans van realitzar un partit molt seriós. L’equip venia motivat i amb ganes de revenja, després de la derrota contra Igualada per 0 a 3 en el partit de la primera fase a Berga. El primer parcial és el que es va allargar més, però la remuntada del CEB va situar-hi el 26 a 24 i va donar al conjunt la confiança suficient de cara als altres dos, que van finalitzar 25 a 20 i 25 a 13.

Aquesta nova victòria situa als de blanc a la 3a plaça del grup C de la lliga veterans, amb 8 punts provinents de 3 victòries i 2 derrotes. Després de la setmana santa començarà la segona volta d’aquesta segona fase de la competició, en la qual l’equip rebrà al PG Dream Team, segon amb 8 punts, però un partit pendent.

Berga CEB CEB Vòlei Berga vòlei

Comentaris

  • Jordi

    Correcte Aleix,

    El primer set va ser clau: van ser els darrers 6 punts de remuntada, sense cap errada nostra, que ens van donar la força per a afrontar un rival difícil, i això va ser el què va fer que el segon i tercer sets portéssim”la veu cantant” del partit.

    Gràcies per la crònica, Aleix.


    Jordi