Vòlei

Derrota amb la mirada a la segona fase (3-1)

Derrota amb la mirada a la segona fase (3-1)
El CEB Vòlei Berga a punt de servir en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha tancat la primera fase de la competició aquest cap de setmana amb una derrota que el deixa al fons de la taula, en la visita al PG Dream Team, que era un rival directe, per 3 sets a 1 (25/16, 25/19, 19/25, 26/24). D’aquesta manera els berguedans s’enfrontaran contra els equips més fluixos de la resta de grups en la segona fase, a l’haver sumat tan sols una victòria en els 7 partits de la primera.

L’inici del partit va ser irregular i de baixa intensitat per la banda berguedana, per la qual cosa els dos primers sets es van quedar a la pista local per 25 a 16 i 25 a 19. En el tercer, l’equip aconsegueix un plus d’intensitat per situar el 19 a 25 i tornar emoció al partit. En el quart parcial, però, tot i que l’equip es troba amb una pilota de set a favor, però entre la falta de confiança i alguna errada arbitral -diuen des de CEB Vòlei Berga, el partit s’acaba decantant a favor del PG Dream Team amb un 26 a 24 en el darrer set.

La derrota torna a l’equip a la darrera plaça de la classificació, acabada ja la primera fase. De cara a la segona, l’equip jugarà al grup C, contra els rivals més dèbils dels altres grups de la primera fase. El grup D està reservat als equips més febles del grup C de la primera fase i d’altres que s’han incorporat ara a la competició com, per exemple, el CV Gironella. A la primera jornada, els berguedans s’enfrontaran precisament a la pista del PG Dream Team, mentre els gironellencs ho faran a casa del CV Gavà Blanc.

Berga CEB ceb volei CEB Vòlei Berga cv gironella vòlei vòlei berga

Comentaris