Berga, Vòlei

El Vòlei Berga es refà d’un mal inici i remunta (1-3)

El Vòlei Berga es refà d’un mal inici i remunta (1-3)
Una rematada en un partit a casa aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga segueix acumulant bons resultats en aquesta segona fase de la competició. Aquesta jornada l’equip ha aconseguit remuntar un mal inici i imposar-se al Viladecans en els següents sets, per 1 a 3 (25-16/22-25/9-25/17-25).

L’inici va ser molt fluix per part dels visitants. L’equip tenia diverses errades, especialment en la recepció -fruit d’un potent servei rival, també diverses de no forçades, i a través de potents serveis i rematades locals es va registrar un parcial de 12 a 2, que el Berga va maquillar amb el 25 a 16. En el segon els berguedans saben recuperar-se i no enfonsar-se, anant de menys a més i, tot i seguir cometent algunes errades, ja dominen el joc, per més que el contrincant segueix batallant, i situa el 22 a 25. Especialment en el tercer, i també en el quart, els visitants dominen amb força claredat el partit, i firmen el 9 a 25 i el 17 a 25 que sentencia el partit.

Amb aquesta victòria els de blanc són 3rs, amb 11 punts, en un triple empat entre el 2n i el 4t lloc, però encara amb partits pendents. D’aquí a dues setmanes l’equip rebrà a l’Spiking Neurons, precisament 4t amb 11 punts, a l’espera del seu partit.

Acta del partit

Resultats, classificació i propera jornada

Comentaris