Alt Berguedà, Futbol

Victòria contundent d’un Alt Berguedà en bona dinàmica (6-0)

Victòria contundent d’un Alt Berguedà en bona dinàmica (6-0)
L'Alt Berguedà celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Alt Berguedà es va imposar, el passat divendres, en el partit que tenia pendent contra l’Avinyó, corresponent a la jornada 13, per un contundent 6 a 0. El conjunt local només va necessitar el sac de centre per iniciar una pressió que acabaria en un regal del porter als peus Gerard Puig, que no el desaprofitaria per fer l’1 a 0. Al cap de ben poc, una bona transició dels locals, materialitzada per Puig en un u contra u amb el porter, posava el 2 a 0 i el partit encarat pels berguedans. La següent jugada, Carles Ortiz “Carli” transformava un frec a frec amb el porter de forma molt subtil, fent pujar el 3 a 0. I de nou, al cap d’uns instants, una bona jugada per banda dreta feia que Gerard Puig fes el seu particular hat-trick abans de la mitja part. Els visitants van oferir poc joc i es van veure superats pel conjunt d’Eric Hinojosa.

A la represa, els locals seguien amb la mateixa ambició, portant la batuta del joc i en una centrada des de la banda dreta Gerard Puig la rematava a gol fent el seu pòquer particular i posant la maneta a l’electrònic. A la jugada següent, el mateix davanter tornava a marcar deixant el resultat final de 6 gols a 0 i firmant un repòquer que el situa al capdavant de la taula de golejadors amb 17 dianes.

El conjunt local segueix desprenent ambició i bon joc i així, ho reafirma la seva tercera victòria seguida en lliga. L’equip és quart amb 25 punts, els mateixos que l’Olvan, cinquè. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana l’Alt Berguedà rep al Valls de Torroella, avant-penúltim, catorzè, amb 6 punts. + PROPERA JORNADA.

Alt Berguedà Quarta Catalana set18

Comentaris