Atletisme

El berguedà Xavi Tomasa s’endú la Mitja Marató de Sitges i confirma un gran moment de forma

El berguedà Xavi Tomasa s’endú la Mitja Marató de Sitges i confirma un gran moment de forma

El berguedà Xavi Tomasa (Inverse – Running Les Franqueses) ha guanyat aquest cap de setmana la 35a Mitja Marató de Sitges, amb un temps d’1 hora, 10 minuts i 40 segons. Tomasa es va imposar al segon classificat, Manel Deli, per 28 segons, i al tercer, Juan Manuel Àlvarez, per 48 segons. El guanyador de la passada edició, Òscar Rodríguez, ha estat quart i ha vist com Tomasa rebaixava la seva marca de l’any passat. En categoria femenina, la guanyadora va ser Anna Noguera, amb un temps d’1 hora, 21 minuts i 14 segons.

Unes 3.000 persones van participar diumenge a la Mitja Marató de Sitges, que guanya així un 15% respecte la participació de l’any passat. Tomasa, per la seva banda, confirma el seu gran moment de forma, després de guanyar la Desert Run el passat octubre, participar a la Marató de València, pujar al segon esglaó del podi a la Sant Silvestre de Manresa i guanyar la Sant Silvestre de Berga, entre alguns èxits d’aquest final de 2017.

A banda, el mateix diumenge també es va disputar el Quart de Marató de Sitges. En aquest cas, el guanyador ha estat Dani Serra, amb un temps de 34 minuts i 30 segons, i la italiana Giulia Rigodanza, amb una marca de 41 minuts i 41 segons.

IMG-20180114-WA0003

Comentaris