Atletisme

Arriba la primera prova atlètica de l’any al Berguedà: dissabte, Cursa de Reis a Sant Julià

Arriba la primera prova atlètica de l’any al Berguedà: dissabte, Cursa de Reis a Sant Julià

La Cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola fa tres anys aquest cap de setmana. La prova, que comença a consolidar-se en el panorama de curses nadalenques, es disputarà el proper dissabte, 5 de gener, a les 11 del matí. Sota l’organització del JAB Berga, la cursa gran és de 5 quilòmetres i s’endinsa pel bosc per oferir unes vistes impressionants de l’Alt Berguedà. A banda, també hi ha caminada i curses infantils.

Les inscripcions es poden fer a la pàgina web www.cursareis.com, es tancaran aquest divendres, dia 4 de gener, i estan limitades a les 250 places. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una samarreta tècnica de màniga llarga, una bossa d’obsequis i la corona de reis. A més, en acabar la prova, tothom podrà gaudir d’una xocolatada amb coca, cortesia de l’Ajuntament de Sant Julià.

Els primers classificats de la general i els guanyadors en les respectives categories rebran el trofeu Fia-Faia, la corona guanyadora i un magnífic tortell de reis.

Cursa de Reis Sant Julià de Cerdanyola

Comentaris