Atletisme

Marc Valdés i Vanesa Chirveches s’emporten la cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola

Marc Valdés i Vanesa Chirveches s’emporten la cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola
Podi masculí de la cursa de reis 2018. ANNA ALERT - @FOTOESPORT

Marc Valdés i Vanesa Chirveches s’han endut aquest diumenge, 21 de gener, la segona edició de la cursa de reis de Sant Julià de Cerdanyola. La prova estava prevista inicialment pel dia 7 de gener, el primer diumenge de l’any, però les condicions meteorològiques van obligar l’organització a posposar la cursa fins el dia 21.

Aquest cap de setmana, la pluja també va fer acte de presència al matinal atlètic de Sant Julià, però finalment la prova es va poder desenvolupar sense problemes. Valdés, de Santpedor, va guanyar la cursa i va aturar el cronòmetre als 20 minuts i 10 segons, rebaixant en 30 segons el rècord de la prova. La segona posició masculina va ser per al berguedà Àngel Nevado, amb una marca de 20 minuts i 54 segons, mentre que el navassenc Roger Cartés va completar el podi, amb un temps de 22 minuts i 2 segons.

En categoria femenina, es va imposar l’atleta Vanesa Chirveches, amb un temps de 25 minuts i 42 segons. Darrere seu, Martina Gonfaus (27:39) i Berta Guitart (28:29) -totes dues dels Mountain Runners del Berguedà- van completar el podi femení.

Classificació de la cursa de reis de Sant Julià de Cerdanyola

Cursa de Reis JAB Berga Marc Valdés Sant Julià de Cerdanyola Vanesa Chirveches

Comentaris