General

El Montmajor planta cara a un Terrassa que sua de valent per guanyar (0-2)

El Montmajor planta cara a un Terrassa que sua de valent per guanyar (0-2)

Bon partit del femení del Montmajor contra un dels equips de la part alta de la classificació, el Terrassa. Les egarenques partien com a favorites, però el Montmajor venia de sumar els primers punts de la temporada i amb la moral recuperada. I en aquest escenari, el partit va poder decantar-se cap a tots bàndols.

El Terrassa, però, va aprofitar dos errors defensius del Montmajor per marcar. El primer, a l’inici de la segona meitat; i el segon a les acaballes del partit. El Montmajor va gaudir d’alguna ocasió per tornar a entrar al partit, però no va marcar i el 0 a 2 va ser definitiu. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor segueix a la 13a posició, amb tres punts, però amb unes sensacions molt millors que les dels primers partits de lliga. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta jornada, partit interessant a la part baixa. El Montmajor juga al camp del Fruitosenc, que és l’equip que té just per sobre. Les bagenques tenen els mateixos punts que les del Berguedà, 3, però encadenen una pitjor ratxa de resultats: fa quatre partits que no sumen. +PROPERA JORNADA

futbol femení Montmajor Segona Divisió set12 terrassa

Comentaris