CE Olvan

Un Olvan concentrat i intens castiga el Valls de Torroella (2-7)

Un Olvan concentrat i intens castiga el Valls de Torroella (2-7)
Roger Carreras va ser un dels golejadors al camp del Valls. Fotografia d'arxiu. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Olvan no frena. L’equip només ha perdut un partit dels últims 10 i visitava el camp del penúltim, el Valls de Torroella, per tancar l’any competitiu amb bones sensacions. Amb aquesta mentalitat, l’Olvan va sortir al camp molt endollat i, tot i fallar diverses ocasions de gol clares, a la mitja hora ja guanyava per 0 a 3. Just després del tercer gol, el Valls va retallar distàncies però Lazziz va fer el quart en una bona vaselina abans del descans.

A la represa la tònica del partit no va canviar en absolut. L’Olvan va seguir atacant, amb un punt de desencert que en altres ocasions hauria estat preocupant, però que amb el marcador de Valls no inquietava en absolut. Amb tot, el Valls va retallar distàncies en una jugada aïllada per fer el 2 a 4. Però en els últims compassos de partit, Martí Arias va fer un hat-trick per fer pujar el 2 a 7 definitiu al marcador i sentenciar per complet el xoc. Més info

Amb aquest resultat, l’Olvan segueix a dalt i se’n va de vacances sent el principal perseguidor dels tres equips capdavanters. Els olvanesos són quarts, tenen 25 punts: només 4 menys que Navarcles i Berga B i cinc menys que el líder, el Castellnou, que ha sumat el segon empat consecutiu aquesta setmana. La classificació sencera, AQUÍ.

Ara la competició s’atura. Després de Reis, l’Olvan tindrà una setmana més de vacances, ja que li tocarà descansar el primer cap de setmana competiu. Els olvanesos havien de jugar contra el Vilomara, però l’equip bagenc es va retirar aquesta tardor. El proper compromís, doncs, serà el dia 19 de gener, en l’inici de la segona volta: l’Olvan visitarà el camp de l’Alt Berguedà. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana set17

Comentaris