CE Olvan

L’Olvan mereix més però acaba desaprofitant dos gols d’avantatge al camp del líder (3-2)

L’Olvan mereix més però acaba desaprofitant dos gols d’avantatge al camp del líder (3-2)

L’Olvan frega la campanada. El conjunt berguedà s’ha quedat a les portes d’esgarrapar punts al camp del líder, el Castellnou, que ha capgirat un 0 a 2 en contra en el tram final de partit. La primera part va ser de poques ocasions i molta lluita al mig del camp. Els dos equips van prioritzar l’ordre defensiu i això va impedir que hi hagués oportunitats clares per obrir la llauna.

A la represa, el joc es va animar. El líder va prémer l’accelerador i es va llançar a l’atac, la qual cosa va deixar més espais a les seves esquenes. I aquí va aparèixer l’Olvan, que en dues contres va fer dos gols, obra de Santi. Amb el 0 a 2 en el marcador, el Castellnou va apretar encara més i dos errors defensius de l’Olvan van permetre empatar el partit en poc més de 10 minuts. I quan tot semblava indicar que s’arribaria al final amb empat a 2, una bona engaltada des de la frontal de l’àrea va suposar el 3 a 2 definitiu. L’Olvan va tenir una gran ocasió per empatar, però la va desaprofitar. Més info

Amb aquest resultat, el Castellnou segueix a pas ferm al capdavant de la classificació. A aquestes alçades, suma 22 punts i té els seus perseguidors a tres punts. Val a dir que el Berga B té un partit menys, contra el Valls de Torroella, i podria igualar els bagencs a punts en cas de guanyar. L’Olvan, en canvi, segueix a mitja taula però amb la vista posada als equips de dalt: és 7è, amb 15 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera setmana, oportunitat d’or per a l’Olvan per distanciar-se de la part baixa. Juga a casa contra el Navàs B, que és 12è i suma 8 punts però encadena uns resultats sorprenents. Fa una setmana va caure golejat al camp del Sant Pau, per 8 a 2, i aquesta jornada ha endossat un 7 a 0 al Valls de Torroella. +PROPERA JORNADA

Castellnou Futbol Olvan Quarta Catalana set12

Comentaris