CE Olvan

L’Olvan goleja sense problemes el filial de la Balconada (4-1)

L’Olvan goleja sense problemes el filial de la Balconada (4-1)

Victòria plàcida de l’Olvan contra un filial de la Balconada que no aixeca cap. Els olvanesos van sentenciar el partit en una primera meitat letal on van fer quatre gols en menys de 40 minuts. Els manresans van retallar diferències a les acaballes del primer temps en una jugada aïllada, però el partit estava vist per sentència. La segona part va ser un pur tràmit i el marcador ja no es va moure.

‘Luisi’ va avançar els del Berguedà en els primers compassos de partit i Àngel Serralvo va fer el segon a l’equador del primer temps. Poc després, a la mitja hora de joc, Abdelaziz Azouzi va fer el tercer i va aplanar encara més el camí cap a la victòria. Al minut 38, Martí Rosiñol va fer pujar el 4 a 0 en el marcador i esvaïa qualsevol intent de remuntada dels bagencs, que van respondre immediatament amb un 4 a 1 que quedaria en un mer gol de l’honor. La segona part va passar força desapercebuda i el resultat no es va moure. Més info

Amb aquesta victòria, l’Olvan confirma el seu estat de gràcia, després de guanyar al camp del Berga la setmana passada. Els olvanesos són setens, amb 15 punts, i encadenen cinc jornades sense perdre. Per la seva banda, la Balconada B no aixeca cap i segueix a la part baixa després d’empatar a 3 al camp del Sant Pau i perdre sorprenentment a casa contra el Valls de Torroella. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, compromís complicat per als del Berguedà. Visiten el camp del líder, el Castellnou, que ha guanyat els últims tres partits i ve de golejar el Valls de Torroella a domicili (0-8). +PROPERA JORNADA

Balconada Futbol Olvan Quarta Catalana set11

Comentaris